Comunitat il.lustradors/es

"On la innovació i la creativitat es troben"

Posa’t en contacte amb nosaltres i us explicarem com formar part de la comunitat.

Volem convidar-te a unir-te a la nostra comunitat d'il·lustradors/es!

Et donem l’oportunitat de mostrar el teu talent i guanyar visibilitat mentre col·labores en la creació de jocs interactius estimulants.

Creiem en el poder de la col·laboració i la creativitat per transformar l’aprenentatge en una experiència fascinant. Podràs formar part de la comunitat d’il.lustradors/es i inspirar els estudiants, docents, empreses, institucions a través de les teves creacions. Et convidem a donar-te d’alta gratuïtament a la nostra plataforma, explorar les oportunitats que t’esperen i començar a compartir la teva passió amb el món.

“Una oportunitat de mostrar el teu talent i guanyar visibilitat mentre col·labores en la creació de jocs interactius estimulants”

Jocs Online

Amb la nostra plataforma gratuïta, tens la possibilitat d’obtenir tres fonts d’ingressos:

1

Pagament per ús - Aviat

Estem treballant perquè puguis publicar les il·lustracions que tinguin interès didàctic a la nostra galeria. Això permetrà als docents de la comunitat veure-les i utilitzar-les com a base per a la creació dels seus jocs personalitzats. Amb cada descàrrega d'una il·lustració, rebràs una compensació econòmica, convertint aquesta plataforma en una font d'ingressos addicional.
2

Acords amb empreses

Donem suport a encàrrecs directes d'empreses i institucions que desitgin crear els seus propis jocs interactius d'Objectiu Explora i necessitin les teves habilitats d'il·lustració per donar vida als seus projectes. Aquests encàrrecs són remunerats, proporcionant-te una oportunitat única per treballar en projectes emocionants i expandir la teva xarxa professional.
3

Encàrrecs d'Objectiu Explora

Per completar la nostra oferta de plantilles disponibles per subscripció de la comunitat docent, Objectiu Explora té un programa especial en el qual seleccionem il·lustradors per crear jocs exclusius. En aquests casos, la plataforma encarrega el treball directament a un il·lustradors com tu i et paguem pel teu art. Aquestes creacions seran ofertes a la comunitat docent, augmentant encara més la teva visibilitat i reputació.
La comunitat

On les idees es transformen en projectes creatius!

Contacta'ns
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’explicarem com fer-ho.

Important:

“A Objectiu Explora, col·laborem amb una selecció d’artistes talentosos i creatius”

Els Il.lustradors/es de la comunitat estan familiaritzats amb els tres tipus de jocs que oferim.

Aquests professionals tenen una clara comprensió de com reflectir en un dibuix o il·lustració la base del joc.

Junts, fareu que el teu joc personalitzat prengui vida amb una il·lustració única, captivant i visualment impressionant. Aquesta col·laboració artística garantirà que el teu joc tingui una estètica atractiva i una identitat pròpia que captivarà els jugadors i els convidarà a explorar el teu món interactiu.

Contacta directament amb l’il·lustrador per assegurar-vos de la seva disponibilitat i inicia la col·laboració amb l’acord tarifari.

Preguntes freqüents

Què és exactament la comunitat d'il·lustradors i com funciona?

La comunitat d’il·lustradors és un espai en línia on els il·lustradors poden compartir el seu treball i inspirar a una comunitat docent, a empreses privados o institucions i treballar-hi plegats.Funciona com un punt de trobada virtual per a professionals creatius.

Com puc unir-me a la comunitat d'il·lustradors/es?

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’explicarem com fer-ho

Quins avantatges tinc al formar part de la comunitat d'il·lustradors/es?

Formar part de la comunitat d’il·lustradors t’ofereix la oportunitat de connectar amb altres professionals de la indústria, exposar el teu treball a una àmplia audiència, col·laborar en projectes creatius i tenir una font d’ingressos extra.

Hi ha algun cost associat a unir-se a la comunitat d'il·lustradors?

No, unir-se a la comunitat d’il·lustradors és gratuït. No hi ha cap càrrec associat a la creació d’un perfil d’il·lustrador i a l’ús de les funcionalitats bàsiques de la plataforma.

Quina és la política de drets d'autor per als treballs publicats a la comunitat?

Com a il·lustrador, conserves els drets d’autor del teu treball. No obstant això, en publicar el teu treball a la comunitat, concedeixes als altres usuaris el dret de visualitzar i personalitzar els jocs amb les teves il.lustracions i compartir el teu treball dins de la plataforma. El les plantillles teves en la secció de pagament per ús, cobraràs segons les tarifes acordades.

Puc vendre les meves il·lustracions a través de la comunitat d'il·lustradors/es?

Estem treballant perquè puguis publicar les il·lustracions que tinguin interès didàctic a la nostra galeria. Això permetrà als docents de la comunitat veure-les i utilitzar-les com a base per a la creació dels seus jocs personalitzats. Amb cada descàrrega d’una il·lustració, rebràs una compensació econòmica, convertint aquesta plataforma en una font d’ingressos addicional.