Plataforma online

Jocs avaluatius i educatius per a la Comunitat Docent

*T'avisarem quan els jocs estiguin disponibles.

Els "jocs d'Explora"a més de captivar i educar, també inspiren!

Amb els nostres jocs en línia de preguntes i respostes, així com els jocs de cerca d’elements i icones, t’oferim l’oportunitat de descobrir i aprendre de manera divertida i interactiva.
Aquests també inspiren als usuaris a explorar i descobrir nous coneixements, fomentant una actitud de curiositat i aprenentatge continu.

“Imagina poder convertir les teves plantilles educatives de Canva, Microsoft Designer o generades per IA en emocionants jocs interactius. Amb Objectiu Explora, ho pots fer realitat”

Oriol LlauradóCEO
Objectiu

El nostre objectiu és fomentar la creativitat i l’intercanvi de recursos entre els docents.

1

Jocs disponibles

Podràs accedir a jocs predefinits i amb diferents temàtiques educatives. Podràs triar la que més t'interessi.
2

Personalització: 10 minuts!

Si ho desitges, en només 10 minuts podràs personalitzar qualsevol joc a la teva manera i compartir-lo a la comunitat docent mitjançant un compte d'usuari.
3

Jocs personalitzables

Pots adaptar el contingut del joc perquè s'ajusti perfectament al teu pla d'estudis.
4

Adquirir coneixements de forma creativa

Pots afegir preguntes específiques o fins i tot incloure informació rellevant.
5

Creativitat i innovació

No només tindràs accés a nous jocs emocionants creats pels docents, sinó que també podràs personalitzar-los encara més per adaptar-los a les teves pròpies necessitats.
6

Diplomes acreditatius personalitzats

També tindràs l'opció de personalitzar els nostres diplomes acreditatius, amb el logo corporatiu de l'escola.
7

Evaluació curricular

Quan els teus alumnes completen amb èxit el joc, poden descarregar-se un diploma acreditatiu amb el seu nom i data i així podràs comprovar el grau de coneixement de la matèria.
8

Gamifica la plantilla canva

També pots crear jocs amb plantilles Canva i gamificar i envoltar els teus recursos amb Objectiu Explora i Canva
9

Motivarà els teus estudiants

Aquesta combinació única d'aprenentatge i diversió motivarà els teus estudiants a participar activament en el seu propi procés educatiu.
Educació

Una eina per motivar als alumnes en l'aprenentatge.

Registra't i t'avisarem quan els jocs estiguin disponibles!

La proposta

“Personalitza jocs educatius, comparteix-los amb altres professors i transforma l’aprenentatge en una aventura interactiva”

Estàs preparat per unir-te a la comunitat Explora? Comparteix i inspirar als teus alumnes i professors de manera única i divertida?

Objectiu Explora és una plataforma dinàmica i interactiva per a docents d’arreu per transformar l’aprenentatge en una experiència emocionant. Amb la capacitat de personalitzar jocs educatius i compartir-los amb altres professors, els educadors tenen l’oportunitat d’innovar en l’aula i motivar als seus estudiants d’una manera única.

Uniu-vos a Objectiu Explora per descobrir un món de possibilitats educatives i inspirar a una nova generació d’estudiants apassionats pel coneixement.

Preus

Subscripcions personalitzades per a escoles i professors: Explora les diferents opcions de preus i beneficis que oferim per a adaptar-se a les teves necessitats i preferències educatives.

GRATUÏT

0.00

=
 •  Accés il·limitat als jocs disponibles
 •  Compte d’usuari
 • Personalització de jocs limitada
 • Publicació activa
 • Possibilitat de pujar plantilles pròpies
Registra't

PREMIUM

Aviat

Anual
 •  Accés il·limitat als jocs disponibles
 •  Compte d’usuari
 • Personalització dels jocs disponibles
 • Publicació activa il·limitada
 • Possibilitat de pujar plantilles pròpies
 • Accedir a estadístiques d’ús del joc creat
 • Pots publicar en privat i amb accés amb contrasenya
 • Possibilitat d’adjuntar el Logo corporatiu al diploma acreditatiu
Registra't

GOLDEquip/grup

Aviat

Anual
 •  Accés il·limitat als jocs disponibles
 • Compte d’usuari
 • Personalització dels jocs disponibles
 • Publicació activa il·limitada
 • Possibilitat de pujar plantilles pròpies
 • Accedir a estadístiques d’ús del joc creat
 • Pots publicar en privat i amb accés amb contrasenya
 • Possibilitat d’adjuntar el Logo corporatiu al diploma acreditatiu
 • Contrasenyes compartides entre docents del centre i alumnes
Registra't

Preguntes freqüents

Quin és el cost de la subscripció anual per a les escoles a l'opció Premium?

El cost de la subscripció anual per a l’opció Premium és de [indicar el preu]. Això ofereix accés als jocs, personalització de plantilles i la possibilitat de publicar a la comunitat sense limitacions.

Quines avantatges ofereix l'opció Gold en comparació amb l'opció Premium?

L’opció Gold ofereix accés als jocs, personalització de plantilles i publicació a la comunitat, igual que l’opció Premium. No obstant això, en el cas de l’opció Gold, es comparteix un únic compte d’usuari entre els docents del centre i els alumnes, fomentant la col·laboració i la interacció.

Quin és el procés per personalitzar i publicar una plantilla creada per un il·lustrador extern?

Per personalitzar i publicar una plantilla creada per un il·lustrador extern, els usuaris han d’accedir a la plantilla desitjada i realitzar el pagament corresponent. Un cop personalitzada i publicada, altres mestres poden utilitzar-la sense possibilitat de personalitzar-la de nou.

Existeixen restriccions en la quantitat de jocs que es poden personalitzar i publicar a l'opció Premium?

No, a l’opció Premium no hi ha restriccions en la quantitat de jocs que es poden personalitzar i publicar. Els usuaris tenen la llibertat de personalitzar tants jocs com desitgin i compartir-los a la comunitat.

Els alumnes poden descarregar els diplomes acreditatius en completar els jocs a la subscripció escolar?

Sí, els alumnes que completin amb èxit els jocs a la subscripció escolar tenen l’opció de descarregar els diplomes acreditatius personalitzats amb el seu nom i la data corresponent.

Quin tipus de personalització es pot realitzar en els jocs a l'opció Premium?

A l’opció Premium, els usuaris poden personalitzar el contingut dels jocs segons les necessitats dels seus alumnes. Això inclou la creació de preguntes personalitzades, la selecció d’elements i icones en els jocs de cerca d’imatges, i la possibilitat d’incorporar material educatiu específic.

Els professors poden avaluar els seus alumnes utilitzant els jocs personalitzats?

Sí, els professors poden utilitzar els jocs personalitzats com a forma d’avaluar els seus alumnes. Els jocs es poden adaptar per incloure preguntes relacionades amb el currículum i els alumnes poden rebre diplomes acreditatius si completen amb èxit els jocs.

Com es porta a terme la col·laboració amb il·lustradors externs a la comunitat d'Objetivo Explora?

Sí, estem oberts a col·laborar amb il·lustradors externs que puguin publicar les seves il·lustracions a la nostra comunitat com a col·laboradors externs. Això permet als il·lustradors obtenir ingressos mitjançant l’ús de les seves plantilles.

Quines opcions de personalització estan disponibles per als jocs a la subscripció gratuïta?

A la subscripció gratuïta, els usuaris tenen accés als jocs i l’opció de personalitzar alguns d’ells. No obstant això, l’abast de la personalització pot ser limitat en comparació amb les opcions Premium i Gold.

Com es garanteix la qualitat i rellevància del contingut personalitzat en els jocs?

Objetivo Explora treballa estretament amb els professors i experts en educació per garantir la qualitat i rellevància del contingut personalitzat en els jocs. Es realitzen revisions periòdiques i es segueixen pautes educatives per assegurar que el contingut s’ajusti als objectius d’aprenentatge i s’adapti a les necessitats dels estudiants. A més, es recopila feedback dels usuaris i s’implementen millores continuades al sistema per mantenir la qualitat del contingut que s’ofereix.

Només els docents poden accedir a la comunitat i només ells són els responsables de la publicació al seu perfil o el de l’escola en el cas de la subscripció Gold