Crea el teu joc

"Explora Empresa: La teva marca, el teu joc, el teu èxit."

*T'avisarem quan puguis crear el teu compte d'usuari.
No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per començar a parlar sobre el teu projecte de joc
Jocs Online

Amb la nostra plataforma, podràs crear jocs interactius personalitzats que captivaran el teu públic i impulsaran la teva marca.

1

Registre i configuració del compte

El procés de registre és senzill i només requereix algunes dades bàsiques per crear el teu perfil d'usuari.
2

Accés a l'àrea de gestió

Un cop registrat, tindràs accés a l'àrea de gestió del teu compte, on podràs personalitzar els teus jocs i configurar les opcions de promoció que desitgis.
3

Inici

Comença seleccionant una de les tres tipologies de joc disponibles: joc de preguntes i respostes, joc de cerca d'elements o joc d'exploració d'icones.
4

Escull Il.lustrador

Tens l'opció, si vols d' Explora els artistes i il·lustradors que col·laboren amb Objectiu Explora i tria el que millor s'ajusti al teu estil i visió del joc.
5

Sigues creatiu i adapta els jocs al teu públic

A continuació, personalitza cada aspecte del joc, com ara les preguntes, les imatges, els elements a buscar i els premis.
6

Promoció i distribució

Un cop hagis creat els teus jocs personalitzats, Explora Empresa t'ofereix diverses opcions de promoció i distribució.
7

Promoció

Podràs integrar els jocs en el teu lloc web o pàgina de destinació, compartint-los amb els teus seguidors a les xarxes socials o incloent-los en campanyes de màrqueting per correu electrònic.
8

Monitorar les estadístiques

A més, podràs monitorar les estadístiques i els resultats dels jocs per avaluar l'èxit de les teves campanyes i realitzar millores futures.
9

Pla bàsic/Premium/Gold

Podràs accedir al pla que millor s'adapti a les teves necessitats.
La diferència

Increment de les vendes i la visibilitat de la marca!

Començar

La proposta

“Amb Explora Empresa, tens la capacitat de crear els teus propis jocs de manera fàcil i intuïtiva”

Et proporcionarem una eina potent per augmentar la visibilitat de la teva marca i generar un fort compromís amb el teu públic

Objectiu Explora podràs promocionar els teus esdeveniments, concerts, productes o serveis d’una manera completament diferent. Podràs adaptar els jocs interactius segons la teva marca, producte o servei, creant una experiència única i atractiva per als teus clients. La combinació de diversió i aprenentatge mantindrà el teu públic enganxat i fidel a la teva marca.

A més, podràs oferir premis o cupons personalitzats per incentivar la participació i fidelitzar els clients. Descobreix com Explora Empresa pot ajudar-te a destacar en el teu sector.

GRATUÏT

0.00

=
 •  Compte d’usuari
 • Creació dels jocs – esborrany
 • Accés a tutorials
Aviat

PREMIUM

Aviat

Anual
 •  Compte d’usuari
 • Creació del joc
 • Accés a Il.lustradors
 • Suport tècnic
 • Publicació del joc
 • Accés a estadístiques
Aviat

GOLDPERMANENT

Aviat

Anual
 •  Compte d’usuari
 • Creació del joc
 • Accés a Il.lustradors
 • Suport tècnic
 • Publicació del joc indefinidament
 • Accés a estadístiques
Aviat

Preguntes freqüents

Puc personalitzar completament el contingut dels jocs de Explora Empresa?

És clar! Amb Explora Empresa, tens total llibertat per personalitzar el contingut dels jocs. Pots crear les teves pròpies preguntes, seleccionar les imatges i elements a cercar, i fins i tot afegir descripcions i enllaços rellevants per enriquir l’experiència de joc.

Puc utilitzar Explora Empresa per promocionar esdeveniments o productes específics de la meva empresa?

Absolutament! Explora Empresa és una eina versàtil que et permet promocionar esdeveniments, productes, serveis o qualsevol altre contingut rellevant per a la teva empresa. Pots personalitzar els jocs per destacar elements específics i generar interès en els teus productes o esdeveniments.

Oferiu suport tècnic en cas de tenir algun problema o dubte?

Sí, estem aquí per ajudar-te. Oferim un equip de suport tècnic que estarà disponible per respondre a les teves preguntes i brindar-te assistència en cas que trobis algun problema o necessitis orientació addicional durant la teva experiència amb Explora Empresa.

Quin tipus de formats de fitxer puc utilitzar per personalitzar els jocs?

Pots utilitzar una àmplia varietat de formats de fitxer per personalitzar els teus jocs a Explora Empresa. Acceptem imatges en formats populars com ara JPG, PNG i GIF, i també pots incloure enllaços a vídeos o pàgines web rellevants per enriquir l’experiència de joc.

És possible personalitzar els diplomes acreditatius que es lliuraran als jugadors?

Sí, a Explora Empresa pots personalitzar completament els diplomes acreditatius. Pots afegir el logotip de la teva empresa, seleccionar un disseny de diploma atractiu. En totes les plantilles s’inclou el nom del jugador i la data d’èxit automàticament. D’aquesta manera, podràs oferir diplomes únics i especials als jugadors que completen amb èxit els jocs.

Puc integrar els jocs de Explora Empresa al meu lloc web o aplicació?

Sí, Explora Empresa ofereix la possibilitat d’integrar els jocs al teu lloc web o aplicació. Proporcionem un enllaç que et permetran mostrar els jocs als teus usuaris directament a través de la teva plataforma digital. Això proporciona una experiència de joc fluida i coherent per als teus clients

Quina és la capacitat de jugadors simultanis que suporta Explora Empresa?

Explora Empresa té la capacitat de suportar un nombre il·limitat de jugadors simultanis. No hi ha restriccions en quant al nombre de persones que poden participar als jocs al mateix temps. Això vol dir que pots organitzar competicions, esdeveniments o promocions amb una gran quantitat de jugadors, sense preocupar-te per límits de capacitat.

Quina és la durada de la llicència de subscripció a Explora Empresa?

La durada de la llicència de subscripció a Explora Empresa depèn del pla que triïs. Oferim plans de subscripció mensuals, trimestrals i anuals. Pots seleccionar el pla que millor s’adapti a les teves necessitats i renovar-lo segons les teves preferències. Pla gratuït per la creació del joc. Pla Premium per publicar el joc durant la duració de la campanya i un pla Gold per la publicació del joc il.limitadament.