Participació ciutadana

"Explora Institucional: Descobreix, participa i gaudeix."

Testimoni

”És una manera d'aprendre, molt vivencial, directa mitjançant una metodologia diferent, que és jugant”

Tessi Merino DollTutora de 4 rt B Primaria, Escola Els Raiers de la Pobla de Segur

Jocs interactius fan que l'aprenentatge sigui emocionant i estimulant!

El nostre objectiu és fomentar la creativitat i l'intercanvi de recursos!

Jocs Online

Fomenta la participació, el coneixement i la fidelització del teu públic amb aquesta combinació perfecta de diversió, divulgació i aprenentatge.

1

Descobreix el poder dels jocs interactius

Amb els nostres jocs personalitzats, no només ofereixem informació, sinó que creem una experiència immersiva on els usuaris descobreixen el món que les teves activitats ofereixen.
2

Fomenta la participació i l'acció

Amb els nostres jocs interactius, els convidarem a prendre part activa en les activitats, responent preguntes, buscant elements ocults i obtenint recompenses. Fomentant la seva participació continuada i el seu suport a la teva causa.
3

Enamora't de l'aprenentatge creatiu

Amb els nostres jocs, oferim una experiència d'aprenentatge lúdica i entretinguda. Mitjançant preguntes desafiantes i exploracions interactives, els usuaris adquiriran nous coneixements de manera divertida i creativa.
4

Sigues creatiu i adapta els jocs al teu públic

Aprendre es converteix en una experiència estimulant i emocionant que els motiva a seguir explorant.
5

Compte d'usuari

Un cop creat els teus jocs personalitzats, Objectiu Explora t'ofereix una compte d'usuari per accedir els enllaços de promoció i divulgació. També podràs actualitzar continguts sempre que vulguis.
6

Promoció

Podràs integrar els jocs en el teu lloc web o pàgina de destinació, compartint-los amb els teus seguidors a les xarxes socials o incloent-los en campanyes de màrqueting per correu electrònic.
7

Monitorar les estadístiques

A més, podràs monitorar les estadístiques i els resultats dels jocs per avaluar l'èxit de les teves campanyes i realitzar millores futures.
8

La diversió, el repte i les recompenses personalitzades

Això genera una relació duradora i sòlida amb els usuaris, convertint-los en defensors de la teva proposta i promocionant-la de boca en boca,
9

Connecta amb el teu públic

A través de la interacció i l'entreteniment, els usuaris experimenten un sentiment d'immersió en la teva proposta o activitat. Això crea un lligam íntim entre ells i la teva iniciativa, i els fa sentir part d'aquesta experiència única i emocionant.
10

Una experiència que captivarà, educarà i inspirarà!

Descobreix el potencial dels jocs interactius i comença a crear una comunitat actiu-participativa amb els teu jocs. Comencem?

Exemple pràctic

https://www.youtube.com/watch?v=HjgV5LzH8V8&t=1s&ab_channel=OriolLlaurado

Un projecte per salvaguardar el patrimoni cultural i festiu a través de la fotografia i el joc!

Busca entre la multitud i accedeix al contingut.

Accedir al joc!

La proposta

“Des dels temes de les preguntes fins als elements visuals i els premis, tot es personalitza per reflectir l’essència i la identitat de la teva iniciativa”

La diversió, el repte i les recompenses personalitzades són elements clau per mantenir-los motivats i interessats en participar en les teves activitats i iniciatives.

Objectiu Explora podràs promocionar els teus esdeveniments, concerts, productes o serveis d’una manera completament diferent. Podràs adaptar els jocs interactius segons les teves necessitats, creant una experiència única i atractiva per als usuaris. La combinació de diversió i aprenentatge mantindrà el teu públic enganxat i fidel a la teva proposta.

Aquesta combinació de diversió, educació i participació mantindrà el vostre públic enganxat i fidel a la vostra proposta, generant un fort impacte en la promoció i la divulgació del vostre patrimoni cultural, festiu, esdeveniment, etc.

Si estàs interessat en el projecte i vols rebre més informació

Posa’t en contacte amb nosaltres