Notícia

III Congrés Internacional: Els Jocs en la Història

By 18 de Març de 2022 Març 31st, 2022 No Comments

El Congrés dels Jocs en la història és una iniciativa de l’Institut Ramon Muntaner (IRMU) que va néixer amb la voluntat de posar el joc en el centre del debat i de la reflexió, tot destacant-ne la seva presència al llarg de la història, des de l’antiguitat fins a l’actualitat, i analitzant-ne les tendències de futur. El joc, estudiat des de diferents perspectives, pot ser una bona eina per entendre el context social, econòmic i polític d’un territori i/o d’un determinat moment.

El congrés està organitzat per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, la Federació Catalana de Jocs, Esports i Deports Tradicionals i l’Institut Ramon Muntaner. També compta amb la col·laboració de la CIA Companyia de Jocs L’Anònima i el MEV – Museu d’Art Medieval. Hi donen suport de l’Ajuntament de Vic, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Josep Irla.

L’objectiu és crear un espai de trobada on compartir i debatre diferents punts de vista al voltant del joc, on presentar-ne les darreres recerques i projectes i on es propiciarà la reflexió de la mà de la gent protagonista que viu el joc dia a dia.

Comunicació sobre el projecte Objectiu Explora

Leave a Reply