Objectiu Explora és un dels projectes seleccionats per formar part de la nova edició del programa Creamedia de Barcelona Activa. Un programa de suport a projectes emprenedors en el marc de les indústries creatives i culturals.

El programa Creamedia 2020-2022, de Barcelona Activa vol impulsar la creació d’empreses creatives i potenciar Barcelona com a espai per al talent creatiu, i en els propers anys donarà impuls a prop de cinquanta projectes. Aquest programa té el suport econòmic del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), i hi col·laboren l’Institut Català d’Empreses Culturals (ICEC) de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Catalunya Cultura; a més, s’hi afegiran l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya i la Plataforma d’Audiovisuals de Catalunya.

El programa Creamedia permetrà identificar projectes emprenedors i innovadors del sector i serà una eina de suport per a la creació d’empreses i start-ups, que tindran un espai útil en què podran provar el seus productes o disposar d’una agenda d’activitats.