Projecte artístic per fomentar l'aprenentatge de forma creativa

Ajuntaments/Entitats

Treballem plegats amb la proposta

Un projecte artístic basat en la creació de jocs interactius de preguntes i respostes, de cerca interactiva d’elements i icones que ajuden a la promoció i a la participació activa dels ciutadans en propostes culturals, divulgatives i educatives.

Fomenta la participació, el coneixement i la fidelització del públic amb aquesta combinació perfecta de diversió, divulgació i aprenentatge.

Àmbit educatiu: Els alumnes aprendran jugant sobre cultura, patrimoni, festes i tradicions del teu municipi, i podran personalitzar el contingut com a activitat a l’aula. Creant versions pròpies del joc que enriquiran l’experiència educativa

Activitat a l’aula

Els alumnes podran personalitzar el contingut com a activitat a l’aula. Creant versions pròpies del joc que enriquiran l’experiència educativa

“Impulsa la participació activa dels alumnes amb diplomes personalitzats com a recompensa pel seu èxit en el joc de preguntes i respostes”.

Destacar

Compte d’usuari

Podràs actualitzar contingut de forma automatitzada

Les escoles

El client pot actualitzar contingut de forma automatitzada

Promoció

Les tipologies de joc permeten de forma creativa donar a conèixer el patrimoni cultural i festiu.

Interesant

Pots promoure la participació ciutadana amb activitats puntuals canviant per exemple els diplomes acreditatius per cupons intercanviables, etc.

Exemples d'èxit

“”La possibilitat d'actualitzar contingut, per nosaltres com ajuntament. És important perquè podem utilitzar el joc en propòsits i perdurar la proposta en el temps.""

Dolors Pérez Ballesta
Tècnica de cultura de l'ajuntament de Plegamins

Treballar conjuntament amb la proposta.

Èxit: Activitat en escoles

Les Festes del Foc dels Solsticis als Pirineus , com el seu nom indica, se celebren la nit de Nadal, la nit de Sant Joan o en una data propera a gairebé 100 pobles d’Andorra, Aragó, l’Aran, Catalunya i Occitània.En tots ells, el foc pren el protagonisme amb la crema de les falles, halhas, els haros obrandons, baixant- los per la vessant de la muntanya, fent- los girar pels carrers o plantats a la plaça del poble.És una tradició d’origen ancestral, un ritus de purificació o de canvi decicle.Cada localitat té les seves particularitats, fa ús d’una tipologia concreta de falla o haro i gaudeix d’unes músiques, danses i vestuari propi.

El desembre de 2015 les festes van ser inscrites a la Llista Representativa de Patrimoni Immaterial de la Humanitatgestionada per la UNESCO, atorgant-li així un merescut reconeixement.

El present joc s’emmarca en el projecte POCTEFA Interreg PROMETHEUS (www.prometheuspoctefa.eu) , el qual té com a temàtica central aquesta tradició i està liderat per la Càtedra Educació i Patrimoni Immaterial de la Universitat de Lleida.

Ajuntaments / Entitats

Contacte amb nosaltres per a més informació