Benvinguts a Objectiu Explora!

Objectiu Explora és una iniciativa que neix d’un projecte artístic. És una proposta centrada en el desenvolupament de jocs interactius de preguntes i respostes, així com en la recerca d’elements i icones, amb l’objectiu de promoure i fomentar la participació activa dels ciutadans en propostes culturals, educatives i divulgatives.

El nostre objectiu és crear experiències que combinin entreteniment, coneixement i aprenentatge. Treballem amb ajuntaments, federacions, museus i altres entitats per crear jocs en línia que ajudin a difondre el patrimoni cultural a través d’una proposta digital innovadora.

Un cop s’han creat els jocs personalitzats oferim als nostres clients un compte d’usuari que els permet accedir i actualitzar els continguts segons les seves necessitats i preferències.

Imagina un joc en línia on els usuaris han de trobar imatges que formen part d’un gran dibuix il·lustrat. En fer clic a cada imatge, es desplega una finestra que pot contenir una pregunta relacionada amb l’element trobat o informació detallada sobre el mateix, com a text descriptiu, enllaços, fotos, vídeos o àudios, segons la tipologia de joc.

A més de fomentar la participació i el coneixement, les escoles poden beneficiar-se accedint a aquests jocs, no només per aprendre sobre el patrimoni local, sinó també per crear les seves pròpies versions adaptades a les seves necessitats específiques. Els professors i alumnes poden personalitzar el contingut del joc, modificant preguntes, textos, enllaços, i fins i tot creant versions per abordar altres temàtiques, utilitzant l’estructura del joc original com a base.

Aquests jocs personalitzats poden ser utilitzats com a eines educatives a les escoles, permetent als alumnes aprendre de manera interactiva i divertida. Una característica única és la capacitat dels usuaris de crear les seves pròpies versions del joc original, facilitant la creació d’exercicis de classe i promovent la participació activa dels estudiants en el seu propi procés d’aprenentatge.

Els nostres jocs destaquen per la seva capacitat de personalització, la qual ens permet adaptar les il·lustracions, que són la base de cada joc, segons les necessitats i preferències de cada client. Des de la creació d’il·lustracions originals fins a la integració d’elements culturals, festius o tradicionals, treballem estretament amb els nostres clients per garantir que el joc reflecteixi fidelment la seva identitat i promogui el seu patrimoni de manera efectiva.

Els Il·lustradors estan familiaritzats amb les tipologies de jocs que oferim. Aquests professionals tenen una clara comprensió de com reflectir en un dibuix o il·lustració la base del joc. Aquesta col·laboració artística garantirà que el joc tingui una estètica atractiva i una identitat pròpia.

A Objectiu Explora, volem seguir desenvolupant eines que inspirin la curiositat, promoguin l’aprenentatge i enriqueixin l’experiència de tots aquells que participen en els jocs on l’usuari és l’Explorador.

Uneix-te a nosaltres en aquesta emocionant aventura d’exploració i aprenentatge!

Oriol Llauradó – CEO Objectiu Explora