Sobre nosaltres

Objectiu Explora és una iniciativa innovadora que aspira a enriquir l’educació, la cultura i la formació corporativa a través de jocs interactius en línia. En un món cada cop més digital, la nostra missió és fomentar l’aprenentatge i la divulgació de continguts de manera creativa, motivadora i divertida per a una àmplia gama de públics.

El nostre projecte va néixer de la inspiració personal del nostre fundador, que va superar les seves pròpies dificultats d’aprenentatge per descobrir el potencial d’ensenyament inherent a les experiències de joc interactives. Des de les seves humils arrels, centrades en la celebració de la cultura i les festes tradicionals de Catalunya, Objectiu Explora ha crescut i evolucionat fins a abastar una àmplia gamma de temàtiques i sectors.

Per a les Escoles i els Docents

Reconeixem la importància vital de l’educació en formar les generacions futures. La nostra plataforma ofereix una varietat de jocs educatius destinats a fomentar la creativitat, la innovació i el pensament crític. Creiem fermament en l’aprenentatge actiu i l’ensenyament visual, i la nostra plataforma està dissenyada per ajudar els estudiants a explorar nous conceptes d’una manera atractiva i interactiva.

Per a les Institucions i el Turisme

Objectiu Explora ofereix una forma única de descobrir i connectar amb la cultura i el patrimoni local. Els nostres jocs interactius ofereixen una oportunitat immersiva per a ciutadans i turistes d’aprendre sobre la història, la cultura i les tradicions de la seva comunitat de manera lúdica i emocionant.

Per a Empreses

Podràs promocionar els teus esdeveniments, concerts, productes o serveis d’una manera completament diferent. Podràs adaptar els jocs interactius segons la teva marca, producte o servei, creant una experiència única i atractiva per als teus clients. La combinació de diversió i aprenentatge mantindrà el teu públic enganxat i fidel a la teva marca.

Amb Objectiu Explora, l’aprenentatge no té límits. Us convidem a unir-vos a la nostra missió d’explorar, aprendre i gaudir!